Cursussen

Tantra omhelst elk aspect van het leven en biedt technieken aan die door iedereen geleerd en toegepast kunnen worden: jong of oud, man of vrouw, single of stel, beginner of gevorderde.

Ervaar Tantra biedt cursussen aan in de regio Utrecht en regio Maastricht/Heerlen.

Introductie Tantra: laagdrempelige avonden voor een kennismaking met tantra. We doen een meditatie, een lezing en een oefening (nb. er worden geen seksuele oefeningen gedaan). Door de grote belangstelling is het nodig om je van te voren op te geven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zonder aanmelding geen toegang.


Tantra cursus: Deze verdiepende cursus voor singles en stellen onthult 1 voor 1 de mysteries van tantra. Op basis van de 7 chakra's worden technieken uitgelegd die je helpen om tantra te integreren in je leven.

Tantra voor vrouwen: een groep voor vrouwen van alle leeftijden waarin samen-zijn, delen en elkaar ervaren in onze vrouwelijke kracht centraal staat.

Verdiepingsdagen: Inspirerende dagen voor (ex)studenten van Ervaar Tantra waarin een aspect van tantra uitgediept wordt.

tantra banner1