Cursussen

Tantra omhelst elk aspect van het leven en biedt technieken aan die door iedereen geleerd en toegepast kunnen worden: jong of oud, man of vrouw, single of stel, beginner of gevorderde.

Ervaar Tantra biedt cursussen aan in de regio Utrecht en regio Maastricht/Heerlen.

Introductie Tantra: laagdrempelige avonden voor een kennismaking met tantra. We doen een meditatie, een lezing en een oefening (nb. er worden geen seksuele oefeningen gedaan).

Limburg (regio Maastricht en Heerlen): vrijdag 25 januari 19.30 uur. Adres op aanvraag. Kosten: 15 euro.

Het nodig is om je van te voren op te geven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zonder aanmelding geen toegang.

Tantra cursus
:
Deze verdiepende cursus voor singles en stellen onthult 1 voor 1 de mysteries van tantra. Op basis van de 7 chakra's worden technieken uitgelegd die je helpen om tantra te integreren in je leven.
In september beginner er geen beginnerscursussen in Utrecht of Zuid-Limburg.

Tantra voor vrouwen: een groep voor vrouwen van alle leeftijden waarin samen-zijn, delen en elkaar ervaren in onze vrouwelijke kracht centraal staat.

Verdiepingsdagen: Inspirerende dagen voor (ex)studenten van Ervaar Tantra waarin een aspect van tantra uitgediept wordt.

tantra banner1