Tantra voor vrouwen

Tantra voor vrouwen over de verering van de Godin (in jezelf en anderen) in haar drievoudige aspect van maagd, moeder en wijze oude vrouw

 
Deze cursus bestaat uit 3 modulen. Deze zijn los te volgen. Je kunt nu instromen in de derde module.
 
In de eerste module staat de Godin in haar aspect van maagd centraal.
Het ontwaken en verkennen van verschillende aspecten van jouw sensualiteit is het thema. Je krijgt een theoretische basis aangereikt over tantrische seksualiteit voor vrouwen. We gaan verschillende oefeningen doen, dansen en schilderen. In de laatste bijeenkomst doen we een ritueel ter verering van de Godin in de manifestatie van maagd.
 
In de tweede module komt de Godin in haar manifestatie als moeder aan de orde. We gaan contact maken met de baarmoeder; het scheppende vermogen in jezelf. Naast theorie krijg je praktische handreikingen om de diepte van je baarmoeder en creativiteit aan te spreken. In de laatste bijeenkomst doen we een ritueel ter verering van de Godin in de manifestatie van moeder.
 
In de derde module (3 bijeenkomsten) gaan we in op de Godin in haar manifestatie als wijze, oude vrouw. Transformatie en wijsheid staan hierin in theorie en praktijk centraal. In de laatste bijeenkomst doen we een ritueel ter verering van de Godin in de manifestatie van wijzen, oude vrouw.
 
Data: Zondag 25 november, 16 december 2018, 20 januari 2019
Tijd: 19.00-21.30 uur
Kosten: 60 euro voor 3 bijeenkomsten. Korting voor studenten van Ervaar Tantra en u-pas houders/mensen met een laag inkomen: 40 euro.
Locatie: Johannes de Bekastraat 10 in Utrecht

 
Lees voordat je een afspraak maakt de algemene voorwaarden en privacyverklaring door. Door een afspraak te maken ga je met deze voorwaarden akkoord. De prijzen zijn inclusief 21% btw. Betalingen alleen contant.

woman8