massage voor mannen

Een tantra massage is een ontspannende en mooie ervaring.

Je leert bewust aanwezig te zijn in je lichaam.

Je leert op een andere manier contact en intimiteit te hebben met je partner.

Je krijgt praktische tips over hoe je kunt leren een orgasme te krijgen zonder ejaculatie.

We kunnen samen werken aan het helen van trauma's en ingaan op (levens-)vragen gerelateerd aan seksualiteit.

Praktische informatie

De massage zelf duurt anderhalf uur en kost 150 euro. Voor de massage is gelegenheid om kennis te maken en vragen te stellen. Na de massage wordt er water en fruit geserveerd en is er de mogelijkheid om ervaringen te delen. Alles bij elkaar duurt de sessie ruim 2 uur.
In de massage wordt je hele lichaam gemasseerd, behalve de geslachtsdelen. Dat klinkt misschien in eerste instantie voor sommige mannen als minder aantrekkelijk. Maar we doen dit met een reden: het effect hiervan is namelijk dat je op een andere manier je seksuele energie ervaart. Je leert dat je hele lichaam een erogene zone is en de gevoeligheid, het bewustzijn en de ontspanning die dat met zich meebrengt is een essentiële stap op weg naar een tantrisch orgasme, wat een orgasme is zonder ejaculatie (lees hier meer over: transformatie-seksualiteit).

Klik hier voor het maken van een afspraak voor een tantra massage in Utrecht en Amsterdam.
 
Lees voordat je een afspraak maakt de algemene voorwaarden en privacyverklaring door. Door een afspraak te maken ga je met deze voorwaarden akkoord. De prijzen zijn inclusief 21% btw. Betalingen alleen contant.

fountain