massage voor vrouwen

Een tantra massage is een ontspannende, openende en mooie ervaring.

Je leert bewust aanwezig te zijn in je lichaam. Hierdoor kom je meer in contact met je vrouw-zijn en je seksualiteit.

Je leert meer en diepere orgasmen te beleven.

We kunnen samen werken aan het helen van trauma's en ingaan op (levens-)vragen gerelateerd aan seksualiteit.

Praktische informatie

De massage zelf duurt anderhalf uur en kost 150 euro. Voor de massage is er gelegenheid om kennis te maken en vragen te stellen. Na de massage wordt er water en fruit geserveerd en is er de mogelijkheid om ervaringen te delen. Alles bij elkaar duurt de sessie ruim 2,5 uur.

In de massage wordt je hele lichaam gemasseerd, ook de vagina als je dat wilt (yoni-massage). Niet alleen de fysieke aanraking maar ook de emoties die daarbij opgeroepen kunnen worden zijn van belang. Het spreekt voor zich dat veiligheid en respect centraal staan in deze massage.
We geven yoni-massages omdat de meeste vrouwen energetische blokkades hebben in hun yoni. Hierdoor is het spierweefsel in de yoni gespannen en ongevoelig. Dit heeft tot gevolg dat vrouwen minder seksueel genot en levensvreugde ervaren. In een yoni-massage wordt de binnen- en buitenkant van je vagina op een liefdevolle manier gemasseerd. Hierdoor worden blokkades opgeheven en stroomt de energie weer vrij door je yoni en je hele lichaam. Gedurende de massage vraagt de masseuse of je een yoni-massage wilt of niet. Je hoeft je keuze niet te verantwoorden.

Klik hier voor het maken van een afspraak voor een tantra massage in Utrecht en Amsterdam.
 
Lees voordat je een afspraak maakt de algemene voorwaarden en privacyverklaring door. Door een afspraak te maken ga je met deze voorwaarden akkoord. De prijzen zijn inclusief 21% btw. Betalingen alleen contant.

Massage vrouwen