Referenties

Gisteren een Tantra massage mogen ontvangen.......wat een heerlijke ervaring.
Het is lang geleden dat ik me zo ontspannen heb gevoeld.
Ik was bang dat ik me niet zou kunnen overgeven maar daar was totaal geen sprake van, de masseuse stelt je volledig op je gemak. Ze geeft de massage met heel veel warmte en liefde....zo heb ik dat gevoeld.
Haar heerlijke zachte handen met warme olie op alle plaatsen van je lichaam, ik heb genoten en wil dit zeker nog eens beleven!

Mary, 43 jaar, verpleegkundige

Hoewel ik vrij goed met woorden ben, kan ik niet goed onder woorden brengen hoe bijzonder de massage was. Naast mijn nieuwsgierigheid er naar, wilde ik graag een tantramassage omdat ik heb nog nooit seks heb gehad en dit iets is wat als een grote blokkade in mijn leven aanvoelde. Iets wat mij belemmerde. Op de weg naar de massage toe was ik best zenuwachtig, maar ik voelde mij vrij snel op mijn gemak om over mijn gevoelens te praten en mij bloot te geven. De massageruimte is fijn, de sfeer heel prettig en de masseuse is een prachtig mens bij wie niets vreemd is. De massage was heerlijk en voor een deel best emotioneel, en dat was oké, verre van vervelend en mocht er gewoon zijn. De yonimassage was erg fijn. Hij was - voor nu - alleen uitwendig, waarbij de masseuse stap voor stap uitlegde wat ze ging doen. Nadien voelde ik mij - mede dankzij het fijne en bijzondere nagesprek - vol energie en zeer euforisch. Ik kon niet stoppen met glimlachen en voel me (nog steeds) een beetje verliefd op mezelf.

Lily, 27 jaar, analist

Ik voelde rust en warmte. Ik voelde me op mijn gemak. Voor mij was dit een nieuwe ervaring maar het voelde vertrouwd. We hebben tijdens de massage aandacht geschonken aan het innerlijk kind. Niet alleen met praten, zoals therapie, maar ook juist de lichamelijke beleving daarvan.

Jacqueline, 40 jaar, receptioniste

De massage was een geweldige ervaring.
Ze weet je goed op je gemak te stellen.
Ik dacht vooral opwinding te zullen voelen tijdens de massage maar dat was niet zo, het was vooral ontspanning.

Jan, 38 jaar, IT consultant

In 1 woord: hemels! Ik voelde me op mijn gemak en kon mezelf volledig overgeven. Een unieke ervaring.

Kimberley, 30 jaar, huisvrouw

De massage is echt top en komt overeen met datgene wat ik op haar website lees, zowel haar eigen uitleg al de ervaringen van 'klanten' kan ik bevestigen. Omdat het voor mij de eerste keer is, zweef ik tijdens de massage tussen 'overgave' en wat gaat er nu gebeuren, wat gaat ze doen. Voorop blijft staan; dit is echt lekker en bijzonder en de masseuse is vol overgave bezig, geen moment heb ik het gevoel of de gedachte gehad dat hier iemand een nummertje aan het afwerken is.
Tijdens de massage, waarbij ze 'heel dichtbij' komt kan ik het niet laten om te denken ; ga verder dat dit, ik ben er klaar voor, maar dat gebeurt niet, zoals afgesproken. Ik moet bekennen dat dat voor mij bij vlagen verwarrend werkte, zo'n mooie vrouw, zo lekker bezig, ik wou dat ik een Yoni had … ;)
Nu, als ik dit schijf, een dag later, hou ik er een zeer positieve herinnering aan over, ik ga zeker nog een keer, dank je wel!

Xavier, 45 jaar, ondernemer

Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om een massage van je te ontvangen!
Ik was bang dat ik me niet zou kunnen overgeven, maar dat kon ik wél!! Dank je wel.
Je hebt me zo liefdevol gemasseerd…

Hanna, 45 jaar, ondernemer

De massage was warm, betrokken, liefdevol en toch ook heel professioneel. Alhoewel ik het best spannend vond zo'n eerste keer wist je me toch heel erg op mijn gemak te stellen en kon ik mezelf al snel overgeven. Je bent een vrouw met een groot hart. Bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Saar, 34, verpleegkundige

Voortreffelijke combinatie tussen een heerlijke massage en tedere erotiek. Met veel persoonlijke aandacht en toewijding gegeven.
Ik kon volledig mezelf zijn en voelde me meteen op mijn gemak. Kreeg ook handreikingen om in mijn relatie weer mogelijkheden te creëren. Met hernieuwde toenadering als gevolg en weer meer ruimte voor diepere verlangens .

Vincent, consultant, 42 jaar

Ik wil je hartelijk bedanken voor de Tantra cursus. 3 maanden geleden was er niets meer mogelijk in mijn huwelijk, en nu is er weer van alles mogelijk!

Irene, 50 jaar, secretaresse

kiss